123 مورد تجاوز به عرصه دریایی مازندران

۱۳۹۳/۱۲/۳

به گزارش خبرگزاری فارس از نوشهر، حجت‌الاسلام اسدالله جعفری بعد از ظهر امروز در جلسه شورای حفظ بیت‌المال مازندران که در محل بندر نوشهر با حضور مسئولان استانی برگزار شد با تاکید بر حسن اجرای قوانین، اظهار کرد: قضات با نگاه حاکمیتی به انفال نگاه کنند و پرونده‌های قضایی را با دقت مورد بررسی قرار دهند.

دادستان مرکز مازندران با بیان اینکه قضات ملاحظه‌کاری را کنار بگذارند، افزود: مشکل قانونی در بحث سواحل نداریم و با توجه به اینکه دولت شاخص و چشم‌اندازی را درباره سرمایه‌گذاری تعیین کرده است رسالت ما این است تا در جهت تحقق برنامه‌های دولت تلاش کنیم اما باید جلوی سوء استفاده‌ها گرفته شود.



وی به پدیده دریا‌خواری اشاره کرد و گفت: خطرات این پدیده حتی از جنگل‌خواری و مشکلات زیست‌محیطی نیز بعضا بیشتر است.

این مسئول افزود: دستگاه قضا با بیش از 6 هزار مترمربع سازه‌های دریایی غیرمجاز برخورد کرد که از این رقم بیش از 330 فقره مربوط به دستگاه‌های دولتی و 36 درصد هم مربوط به بخش خصوصی است.

جعفری با تاکید بر اینکه وضعیت نابسامان سواحل باید مشخص شود، بیان کرد: تحلیلی که بر آمار ارائه شده از سوی سازمان بنادر و دریانوردی انجام شد، در مجموع 123 مورد تجاوز به عرصه دریا صورت گرفت.

دادستان مرکز مازندران تصریح کرد: از نظر میزان مساحت ساخت‌ و سازهای غیرمجاز بابلسر دارای 93 درصد دولتی و هفت درصد خصوصی، فریدونکنار 95 درصد دولتی و 4.5 درصد خصوصی، رامسر 4.5 درصد دولتی و 95.5 درصد خصوصی، نوشهر 38 درصد دولتی و 62 درصد خصوصی، عباس‌آباد 60 درصد دولتی 40 درصد خصوصی، محمودآباد 2.5 درصد دولتی و 97.5 درصد خصوصی، تنکابن 5.5 درصد دولتی و 94.5 درصد خصوصی، ساری 43.5 درصد دولتی و 56.5 درصد خصوصی، شهرستان نور یک درصد دولتی و 99 درصد خصوصی را به خود اختصاص داده که در این میان شهرهای چالوس، ایزدشهر و جویبار 100 درصد خصوصی است.

وی در پایان با بیان اینکه قانون برای همه است و حکم اجرای قانون نباید متوقف شود، گفت: تمامی دستگاه‌ها در مبارزه با پدیده دریاخواری هم‌ صدا و هم‌ نوا شوند.

 
 

تگ ها


دریا‌خواری تجاوز به ساحل زمین خواری

1 نظر ثبت شده
اباصلت بینایی در تاریخ ۱۳۹۳/۱۲/۲۲ :
بسمه تعالی. من با پدیده ای بنام دریا خوری مخالفم من اطمینان دارم که عده ای دارند ادرس عوضی میدهند .دریا را کسی نمی تواند بخورد.آننهاییکه در ساحل دریا زندگی نکردند وپنجاه سال اخیر ساحل دریا را ندیده اند.فقط امروز را نگاه میکنند قضاوت عجولانه میکنند.نه برادر صورت مسئله این نیست. من در این مورد مقالاتی به مطبوعات ومسئولین نوشتم متاسفانه عده ای عمدا خود را بخواب زده اند.از دیوان عدالت هم حکم گرفتم که مالکیت افرادی که سند مالکیت دارند طبق ماده بیست ودو محتر م است وکسی نمی تواند معترض آنها شود وحتی دادخواست ابطال بند چهار آیین نامه ماده شصت وسه قانون بودجه سال 84 را دادم وشورای نگهبان تایید کرد که این بند خلاف قانون است لکن کمسیون محیط زیست از طرح پرونده در هیات عمومی دیوان جلوگیری نمود .دولت احمدی نژاد برای حفظ حریم دریا در قانون بودجه ماده ای اورد که نهاد ها ی دولتی مکلفند اراضی ساحلی را که اشغال کردند جهت استفاده عموم آزاد نمایند و این کار تا هشتاد درصد انجام شد .دربند اخر آن امده است این قانون در مورد اشخاص حقیقی نیز اعمال میشود. پیرو ان مامورین اداره اب وفاضلاب کنده های قدیمی مح